Maatregelen i.v.m. Covid-19

Er is geen advies om de praktijk op dit moment te sluiten. RT-praktijk Vooruit heeft zich voorbereid op het beperken van de verspreiding van het virus. Daarvoor zijn de maatregelen genomen die u kent van het RIVM. Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten. Als u een afspraak heeft bij RT-praktijk Vooruit en u bent vrij van klachten dan bent u van harte welkom, met maximaal twee personen.

De praktijk blijft open zo lang als de overheid dat toestaat. We schudden geen handen, houden gepaste afstand en verzoeken u uw handen in de toiletruimte te wassen. Na ieder bezoek zal de behandelaar zorgen dat de kamer weer fris en schoon is voor het volgende gesprek.

Denkt u dat het beter is dat u niet komt omdat u milde klachten heeft neem dan even contact op. We kunnen dan eventueel uw afspraak omzetten in een telefonisch consult of verplaatsen naar een later tijdstip.

Wilt u de afspraak afzeggen dan hebben we daar begrip voor. Er wordt als u afzegt, omdat u klachten hebt, geen tarief in rekening gebracht. We stellen het dan wel op prijs dat we direct een andere afspraak maken, zodat uw behandeling blijft doorlopen.