Het gezicht achter Vooruit

Mijn naam is Edwin Rorijs, het gezicht achter 'Vooruit'.

 

Bijna 20 jaar werk ik met grote passie in het onderwijs. Als remedial teacher heb ik gewerkt in het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs (cluster 4). Mijn ervaring reikt van 6- tot circa 16-jarigen.

 

De opleiding ''coach voor beelddenkers'' was een verrijking waarmee ik met name autistische kinderen beter kan begeleiden. Met Jungle Memory help ik kinderen die beschikken over didactische vaardigheden, maar deze onvoldoende kunnen inzetten. Ik coach hen tijdens de werkgeheugen training.

 

In 2012 startte ik mijn praktijk. Sindsdien help ik ook uw kind Vooruit.

 

 

 

 

'Ik bied gerichte hulp om de (leer)prestaties te verbeteren, op een manier die voor het kind prettig is en waarbij hij/zij vertrouwen krijgt in zijn/haar eigen kunnen.'

 

 

Als gediplomeerd remedial teacher sta ik geregistreerd bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers  (LBRT). Ook ben ik gediplomeerd coach ‘Rechts Inhalen’ (beelddenkers), coach 'Elefant Memory Training - EMT' (werkgeheugentraining), Acoustic Pioneer (auditieve verwerking), trainer 'Alle teksten de baas!' en trainer 'Ik leer leren'.